Monday, June 15, 2009

Rasa mcm da lama je x update blog. hoho...busyness women la katakn..
Td check email, tetiba dpt ni plak...

Assalamualaikum w.b.t/Salam Sejahtera
Saudara/i,

Dengan hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.
Semakan sistem mendapati saudara/i dijangka akan bergraduat pada tahun ini.

Sehubungan itu, sukacita sekiranya saudara/i dapat memuatnaik (upload) gambar ukuran passport ke http://www.ukm.my/konvo bagi tujuan paparan konvokesyen sebelum 20 Jun 2009.

Tindakan segera saudara/i didahului dengan ucapan terima kasih.
Sekian.

JK Pelaksana Data & Kad
Konvokesyen ke-37
UKM


OpPs...i akan grad la tahun ni. yeehaa... so, td cepat2 edit gambar pasport tu... (touchup2 sket, buang jerawat, jeragat, pkaikn lipstick.) muehehe...almaklumlah...pic tu adalah 5 tahun yg lepas. malas giler nk g amik pic latest. guna je ape yg ader. duit konvo pon da byr..so, sume da setle.. EXCEPT saman moto 2 tahun lepas blom byr lg lor... agak2 sangkut x?? check dlm akaun, x de pon mark hutang ke hape. hopefully lepas la ye.. namo la melayang lg rm50 semata2 saman parking moto je pon!

****************

Ptg td punya la excited tggu kul 6.30, tau nape?? mau tgk MANJALARA laaa!! tp until now still konpius, adakah citer tu ulangan atau da masuk season 2?? sbb dulu x penah tgk 1st episode season 1. uh...konpius ni... mls nk google. :) tp x pe...layan je...citer tu mmg superb! Ingat lagi masa 1st season dulu, mmg x penah miss cite manje. seb baik my bff bw tv masa tu, so ptg2 da siap menempek kt bilik dia, siap ader karpet n popcorn bagai! *karpet je ader, popcorn hanya imaginasi jer* Masa tu da end of my 1st year, then naik sem baru je, i jadi facilitator utk junior. so, we need to choose our nickname masa tu. guess what my nickname???? hoho......

Hi, nama saye Manje. :)

owh..UKM sentiasa dihatiku!
waa...rindunya zaman dulu2!!!!! bley x putarkan masa???
then i bley betulkn kesilapan besar yg i da buat????? *sigh*




3 comments:

dextrike said...

waaaa, syok nyee.. tahniah makcik! wuuu~

nOllY dOllY said...

hikhik2, meh la dtg.. amik gambar saye! ;)

0ne~E said...

hahaha... manje ??eeewww!!!!!!