Thursday, June 4, 2009

Petang selalu hujan..


Hola..
Today feel much more better sket...
Da kurang rasa sedey..
Tp wujud perasaan lain plak.....
Iaitu, terasa sgt MARAH ngan Microsoft plak...
Ish2...tak bagus betul ader perasaan cam gini,
Sbb nanti leh membawa padah woo...


Alkisahnye, tgh hari td, Mr Ivan telah mengumumkn bahawa exam seterusnya bukan lagi MCQ! So, exam seterusnya adalah dlm bentuk simulasi. Disini ditegaskan, kaedah GIGO tidak lagi efektif, mahupun jika murid bertukar jadi GIGOLO..masih juga x efektif! ni mesti sebab ramai sgt yg dpt full mark on previous exam, sbb tu la microsoft x puas hati ngan kitaorg kan?? ish3..busuk hati btul.

Maka, dgn ini, i kena la bawa bekal pisang ke kelas utk membolehkn otak ini beri tumpuan 200%. *Minggu ni x bawa pisang langsung, because i thought i'm not using my brain at all since the GIGO method work at the previous exam.. *SIGH*

Itu pasal la, ptg2 asyik hujan ader.. bak kata pepatah..'Ku sangkakan panas hingga ke petang, rupanya hujan ditgh hari' wth..x de kene mengena pon. dush.



3 comments:

Igniz said...

umm..and GIGO is..?:P

MimY HaMiD said...

xder masak2 dh ke?? sonok tgk awk masak

nOllY dOllY said...

Igniz : GIGO means, garbage in garbage out. method tu hanya sesuai digunakan utk saat2 kritikal masa exam, just hafal jawapan je... x pyh faham pon x pe. abis exam, sume ilmu hilang (leh diaplikasi jika ada soalan bocor)

Sis Mimy : oh, mlm ni nk kena buka peti besi la nmpknye. hehehe