Friday, October 10, 2008

2.26pm

Jam di skrin aku ni tepat menunjukkan 2.26ptg..
blom solat lg neh..
blom mkn lg neh.. (da smemanggnya sbb puasa)
blom g toilet lg neh..
blom siap keje lg neh...

huhu..yg asyik dok buat...merapu2 kt blog sendiri, kt blog org laen..kt fs..
ish2...ape nk jadi nih..

keje ade je kat opis ni sbnrnya ( infact benda ni critical sbb da lama sgt tertangguh..smpai da bley muntah hijau ) tp tu la....MALAS BANGET SIH!!! da la ni nak kena send email kat org curitiba,Brazil. dah tu nk kena reka ayat2 canggih manggih gitu n politely.. ye laa..da nk minta tolong kan..kena la polite2 n canggih manggih. dah tu kena in english lak tuh..naseb baik lg x kena anta email dlm spanish or portuguese ke ape..haih...leceh gak keje kat international company nih..

k lah..da tiba masanya nk kena perah n kerah kn otak2 nih utk mencipta ayat2 bombastic plak utk mr edesio gouvea kt brazilian nun. haih~~terbelit lidah makcik nk menyebutnye. muehehe

waa...apsal makcik nk tempek gambar kt dlm ni x bley??
frust tul..nk kena blajar dgn mendalam lg neh..
~adios amigos~
~UPDATE~
Baru je selesai send email.. fuhh..lega betul rasa..riang ria di hari raya. ekeke..
hopefully mr edesio tuh paham la grammar makcik yg tunggang langgang nih.
k lah, makcik ni nk g solat sat no... ari ni leh blk kul 4, tp tu la..blk awal pun buat sakit ati jer..
da la rushing2 mcm anak ayam, alih2 bila smpai kt Psr Seni tu, bus da jln daaa...
adus..panass betul hati ku ini! Baik aku kuar opis ni lambat2 sket, then naik bus kul 5.30ptg yg sememangnya confirm menanti diriku ini...
~lalala..

4 comments:

Siti Nursyahidah Mohamad Khalil said...

ngoomg jawe je ..hahahaha..eh..sem dpn blog ttp hidup cme kurg update..huhuhu

nolly said...

nk ngomong jawa ngan mr edesio tuh? alamatnya mampuih la aku x siap keje ni smpai abis internship.
muehehe

viasibocahoke said...

nol aku baru baca blog lama loo..mau pinjem greys anatomy dong dari season 4 episode 12 smpai habisssss.....boleh gaak??boleh doong yaaaa

nolly said...

bley ajer neng via oi!!
season 5 pon aku da ader nih
muahehe..
next week yar..kamu ingat2kn elly tuh, suh dia kosongkn hard disk dia..
gwe mau masukkn sume khazanah alam gwe dlm hard disk tu. nnti lo bley la nengok dr hard disk tu aje..