Saturday, November 15, 2008

Tag 1

Wahh…this is my first tag came from Rizal!

Quite excited…wink*wink

Anyway, thanks to him.


Name 5 people you can think of right on the top of your head..
Don't read the question underneath until you write the name of all 5 people..
This is a lot funnier if you write the name randomly..No Cheating!!



1. Ila


2.Nad


3.Lin


4.Ina


5.Shu



How do you meet 1?
Ila – Jumpa kt UKM…masa minggu 3M tu la pertemuan jodoh kitaorg….sbb kitaorg sama2 join tuk buat persembahan sempena minggu 3M

On the scale from 1-10..How you rate your relationship with 1?
Ila – my rate 10. kita org mmg memahami ant satu sama lain….cheewaahhh

How long have you known 4?
Ina – kenal dia dr zaman skolah rendah lg..rasanya masa darjah 4 kot… kitaorg kelas skali..tp masa tu..I slalu jadi bahan experiment geng2 dia ni..suka betui buli I

How do you know no.3?
Lin – kenal dia masa kt UKM la….masa minggu 3M jugak..dia pon join tuk buat persembahan minggu 3M. pandai nyanyi…sore sebijik mcm siti nurhaliza wa ckp lu!

Where is 5?
Shu – skang ni dia kt UPSI. Bakal cikgu neh

Who is no.4 going out with?
ina – of coz la bf dia kan?? Da la diorg tu satu U. Alamak…lupa plak nama bf dia…yg I ingat, bf dia dok kat ttdi

What does no.1 do for living?
ila - menghabiskn duit JPA. Skarg ni dia da join MLM….i ni la backbone dia..muehehe,

Apart from that, dia dok keje part time kt secret recipe Alamanda…2bln lepas. Dia ader gak dok berjinak2 ngan modeling..masyuk gak ah…sekali g shoot tuk iklan rexona (jadi org yg dok lalu lalang kt blakang tu je) tu pon da dpt RM200.

What do u like about number 2?
nad – kesengalan dia.. I mmg suke tul part sengal dia nih.

Do u miss number 5?
shu – rindu la gak…tp kadang2 cam sombong je…dia buat dunno je kt ym. Menyampahs!

Would you make out with number 4?
ina – Make out?? APAKAHH itu!!!! Nk make up bley la kot. mueheheh

What your opinion about number 2?
nad – seorg manusia yg sengal..dia bley bertahan dgn bebelan org lain serta kemarahan org lain… org dok marah2 dia…dia bley buat bodo je…cit.

What's your favorite memory with number 5?
shu – masa darjah 6 dulu, kitaorg slalu dok main masak2 kat umah dia… al maklumlah…tepi umah dia tu ade pondok kecik dibuat khas oleh bapak nya utk kegunaan dia bermain ala-ala bdk tadika giteww!.

What would you do if number 1 going out with number 2?
ila & nad – I pon nak join skali! Muehehe….mana bley tgglkn I kan?? hehehe

Ever had a long conversation with number 5?
shu – cit! buat pe nk ckp lama2 ngan dia? Adakah soklan ini bermaksud bergayut lama2?? So, jawapannya adalah TIDAK.

Have you ever slept at number 2's house?
nad – penah ajer! Besh tau!....tp sekali je la…sbb I ni kurang berpeluang nk g jengah umah dia….org lain tu selalu ajer, bikin gwe jeles!

Do you hang out with number 3 often?
lin – mmg la slalu… tmpt fav adelah di mapley selain dlm bilik dia yg mcm sarang tikus tu! But still, I love’ it!

Who do u known the longest?
ina & shu. Sbb diorg ni schoolmate dr darjah 4. so…lebih kurang da 11 tahun.

How often do u talk to number 1?
ila – hmm…slalu sgt. Dulu lagi la..dia rumet I masa sem lepas. Sem ni I wat practical, so I dok luar, but still ader SMSing and visiting her kat kolej nun.

What about number 2?
nad – slalu gak ckp ngan dia nih, terutama pabila ila n lin x balas2 msg I, hehehe…mangsa keadaan dia nih.

Have you ever thought number 3 as a friend?
lin – mesti la kan! Syg sgt kt dia neh. Tp dia nie species yg suke manje2…kalo da kegersangan tu, I ni la jd tempat utk dia melempiaskn secukup rasa. ekekeke

Maybe you want to go out with number 5 as a date?
shu – WTH??? Hehehe…bley la kot.. I ader utang ngan dia nih..nk g belanja kfc..hehehe

Do u dream about number 2?
nad – mimpikn dia?? Mcm x penah je. hehehe

What did number 4 did to you that u never forget?
ina – buli aku masa darjah 6. dia ckp aku lembik ke lembut ke apa tah! Cit…sakit ati btul.

What have you done to number 1 that he/she never forget?
ila – ape hah? Maybe soh dia jwbkn tepon dr my bf for my behalf. Kekeke..cian dia…jd mangsa keadaan

What is number 3's hobby?
Lin – menyanyi, menari. Hehehe…not to forget..cari duit. hikhikhik

Who do you want to tag?
the nominies are….

1. Dodot

2. Erna

3. Via

4. Dya

5. Hafrina

Yeay! Congratz to those yg dpt assigment nih..

Lalala~~



4 comments:

dya amelly said...

woaaa... panjangnye tag neh. huuu!

viasibocahoke said...

wei menyusahkann hahaha nanti lah aku buat..nak siapkan presentation duluuu

viasibocahoke said...

weii..menyusahakn hahaha nantilahaku buat nak siapkan presentation duluu

sizuka said...

ahaks. .suke post egko kali ini.. curik curik.. muahaha