Wednesday, November 12, 2008

Midnite show

Salam everyone..

Hari ni i mmg besemangat abis nk balik awal dr opis..
tepat je kul 4ptg, i da cabut balik! hehehehe... best betul!! smpai umah dlm kul 6ptg, sbb b4 tu pegi menyinggah kat Baking Solution, buy instant yeast and grated Cheddar cheese. <--kes kempunan nk mkn pizza smlm. But, tonite I end up wat Caramel Apple Cupcake!! hehehe...this time ader gambar tau!! delicious millecious lg...but I blom rasa lg cuppies tu...sbb mcm x de selera plak ..(ni da mmg habit I, kalo da penat main msk2..mmg la x de selera sgt nak mam) ok lah..stop dulu tuk mlm ni...nk tidoq awai mlm ni...kita layan dulu gambar ye!!...

Ini adalah Cheese Choc yg I wat ari ahad ari tuh... comot betui tulisan tu...tgn ni keras lg..nak2 guna melt white coklat. Hancus.

Nama2 sponsor I terpaksa letak kat tepi kek tu ye..sbb ruang kt atas da penuh.. hikhik


Happy interns. Diorg ni la yg mensponsor kek ni...sorg bayar RM6 jer... From left, ady;elly;emy;yana;nolly


Ini plak Caramel Apple Cupcake yg baru kuar dr oven.. tgh tggu cool down sbb nak make up ngan caramel.. dpt 5 cuppies gemok and 7 cuppies kecik.


Setelah di make up...huhu..cun x??? atas tu ade walnut.


Tgh berfikir2..nk bg kat sape la cupcake ni esok.. hikhik..

I'm truely minta maap andai kata gambar2 ni wat air liur korg meleleh!!..hikhik



4 comments:

viasibocahoke said...

heh nols aku x pernah pun try cake yg kamu buat...bawa siniiiii aku juga nakkkkkk

viasibocahoke said...

heh nols aku x pernah pun try cake yg km buaatt..bawa siniii aku pun naakkk huhuhu

dextrike said...

sy nakk!!!

that erna said...

kamu buka kedai kek jak la nolly
hehe.. rajin km bt kek eh..