Wednesday, May 27, 2009

Hari ini lebih baik dari semalam


Hari ni da masuk hari ketiga kursus server admin...
Alhamdulillah...da bley survive da...
Nasib baik our trainer Mr Ivan tu best.

On the other side, perasaan membuak2 utk blk ke rumah masih ditahap maksimum!!! ohh.....i sangat rindukan rumah di kampung halaman! Rindukan my mom! :( even, hari tu da blk masa 20hb-24hb......mana cukup weih.... :(

I've some plan here, abis je kursus ni, rasa nk blk umah trus...then...dok je kt umah yg best tu diam2. namo cari keje! :D yeay..... DI ULANGI, i tak mahu kerje! nak dok umah puas2....gossip ngan my mom puas2...makan puas2...tido puas2........ and sampai dpt kekuatan utk hidup berdikari semula.. huhuhu... ok...jgn percaya 100%.

Actually, i mmg ader terniat pon...yg x nk keje lagi, unless dpt SPA or EXXON. (huh...kuat berangan) other than that, i nak blk umah, then sambung belajar menjahit kt blakang umah tu, then leh wat projek baru!! JAHIT BAJU.. *happy*

Projek Baking and cooking tergendala seketika disebabkan i da x de selera nak makan. Skarg ni da x de mengada2 nk makan mcm2.....i just makan utk hidup je nih... SBB utama adalah i menghadapi tekanan yang bertubi tubi dari sume arah....rasa cam nk tekan tubi je neh. huhu...abaikan.


I miss My MOM
I miss H.O.M.E




6 comments:

dextrike said...

ahaha, tape.. pejam celik, pejam celik..kijap je..

rituh nak mase neih jgn cpt blalu..
skang terbalik lak..ahahaha :))

Igniz said...

cik nolly kawin terus je pas kursus nih..lagi besh..:P

nOllY dOllY said...

dayah : hmm..tau x pe.. hanya masa pengubat segalanya.

Igniz : kawin? apekah itu?? makanan baru yer?? hikhik...calon pon x de, cam ne nak kawin? huhu

Haf said...

hehe,nolly...lama xsinggah sini.tau2 je laa ke mana aku menghilang,hue3...

aku pon mau pulang.msk bulan 6 ni aku nk blek umah.mak aku perlu aku kursuskan plak.asek2 berkursus kat ukm je aku,kan...aku pon rindu mak aku.dah 7 bln xblek umah.dah masanya aku balik dan berbakti pd ibu bapa even bosan tahap cipan rumahku itu.hmmm,leh x kalo aku nk bli broadband?boring ar dok umah,wuuu~~~

MimY HaMiD said...

eh itu abgmu Ijal..hehehe

nOllY dOllY said...

hehe... ader gak yg perasan
hikhik.