Wednesday, April 29, 2009

My dear, Arrick

Dear mYLove,

Hi Arrick!! u sihat ke?? i ok je kat umah ni. Hmmm....i tau... u rindu kt i kan?? i pon rindu kt u jugak. :) sorry ye Arrick....da lama i x pampered u. Da lebih sebulan da i kidnap u blk umah i.....tp still i x de masa nk layan u kan?? owh dear, u mesti da majok ngan i ye?? sabar ye sayang, nnt i abis exam.....kita spend masa sama2 ye! i janji i akan buat u bahagia di samping i. Dulu kan i da penah beli hadiah utk u. Mahal tau....semata2 nak pujuk u je tuh. Tp x pe, i sanggup korbankan ape saje utk u. U tahu kan, i sayangkan u lebih dari segalanya?? so, lepas ni...u jgn la majok2 ngan i lagi. U kena ikut je ape yg i nk wat ye. :) nanti kita mesti bahagia bersama2. huhu... k lah Arrick, i nak sambung study ni... for my the-final-exam-after-all-in-myStudentLife. Wish good luck for me yah! Esok, before i pegi exam, i nk collect my good luck kish from u ye cyg. Nanti, bila abish exam....i bawa u jalan2, kita g tgk wyg, kita g mam LRC. kesian kt u....u mesti teringin nk jln2 kt msia ni kan? kita g bercuti same2 ye cyg. hikhik..i siap ader suprise utk u lagi tau! wait for me dear!! Muach2!!

ps/ Dear, mlm ni i nk kuar tgk wolverine bley?? ala....u kan tau... i da lama crush ngan hugh jackman tu kan. hmm....ok2..i admit...hugh jackman tu x la sehensem u. so, namo jeles2 ye. oh, i da nengok Australia...huhu..hensem tul hugh jackman as the drover! -melting jap- hikhik...lebiu.


xoxo
ur beloved.



*hmm..leganya da bagi love note kat si dia... harap2, dia mengerti seadanya. :)
oh ye.......i segan plak nk letak gambar myLove ni... sbb dia x la hensem mana pon... :) da rupa dia ada iras2 chlamidomonas. huhu.. x pe la....i rasa nk bg sneak peak gk la.... korg jgn jeles ye.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tadaaa~ ini lah Mr Arrick. pencuri hati i. :) mcm chlamidomonas kan?


i still nmpk Mr Arrick tu mcm chlamidomonas gak, sbb Mr Arrick ader sesungut!


*ps : Robot Arrick tu i guna untuk my final projek ye! Ia telah berjaya memberi tekanan yg maha hebat kt diri i ni. Hopefully i can get through everything! Amin.

9 comments:

Igniz said...

cesss...!!!!
sy da agak da yg arrick tu bukan manusia...tapi sy sangkakan kucing ke..hamster ke...iguana ke...
rupa2nya robot..!!naaaaaakkk!!
bagi sy Arrick tu leh?takpun jual kat sy..nak lagi best, buatkan lagi satu utk sy..leh?:P

marts said...

Uiks comelnya robot tu.

Dapat Tot mesti dia kejar2 non-stop!

nOllY dOllY said...

Igniz : nk robot ni ke? huhu...yg ni pon i curi2 bw blk umah tau...penat i kelentong abg yg jaga lab tuh, akhirnya..dia terpedaya gak. harga dia dlm rm20k kot...sbb tu la x leh bw blk.


Marts : meh2 bw tot dtg main kt sini. Arrick ini, tot yg punya. <--ala2 jin dlm cite ahmad albab tuh. huhuhu..

dextrike said...

yg ku plak ngat binatang belaan kat facebook.. hampeh! :P

nOllY dOllY said...

hikhik...
dayah, aku x minat menda2 belaan ni.. kt facebook tu aku hanya memburu tikus!

-pemburu tikus tegar-

MimY HaMiD said...

la..ini ke Arrick...akk nk nengok yg lain version :-)...hehehe

nurulnadiaismail said...

ini robot utk ape ek cik nolly? ;)
semangat nak tau ni! =D

nurulnadiaismail said...

ni robot tuk ape ek nolly?
berminat nak tau ni =D

nOllY dOllY said...

nadia : robot ni nolly guna untuk projek final year. just tambah light sensor and program robot tu jadi alarm. so, leh la tolong kejutkn nolly pagi2 nnti. :)

*ader la lagi programming utk robot ni, bukat setakat wat dia jadi alarm saje.