Tuesday, April 21, 2009

Craving...

Waaa...sgt lama x update blog. da penuh habuk da ni... huhuhu.. xpe2.. biarkn dulu habuk2 ni...
Mlm ni just nk bg tau....dengan x semena2 nye, i teringin nk rasa KOPI LUWAK!

Well, ader sesape yg penah rasa x??? OR ade sesape yang teringin nk rasa ???
Before korang buat decision, baik korg google dulu eh pasal KOPI LUWAK ni.

-Nice packaging with a little sourveniour at the right glass box-

-This is LUWAK while eat the raw coffee bean-

Seriously, mcm nk suh Via blk jakarta skang gak, then bw balik KOPI LUWAK ni untuk i k. hikhik..

*ni la akibat terpengaruh ngan tv. lepas tgk citer The Bucket List and E! channel.

7 comments:

marts said...

kopi yang dikutip dari civet cat tu ke?

Rasa macam mana?

Igniz said...

nape saya mcm x penah dgr je nama kopi nih?huhuhu...

nOllY dOllY said...

Marts : huhu..yup..kopi dr hasil digest civet cat tu. x tau la rasa cam ne..sbb lom penah rasa lg. nnt kalo nolly da rasa, nolly review blk ye.

Igniz : kopi ni rare sgt..sbb tu x penah dgr kot...dgn harga dia sgt mahal...$600 per pound, or $50 per cup.

oyen said...

wah!
camno tuh? dah digest?

pastu minum?

kompius2.

dextrike said...

huhu, beli ntok dayah skalik klo mau order ye.. :P

nOllY dOllY said...

Oyen : buah kopi tu yg digest, tp biji dlm tu x digest lg. means like, luwak tu tolong extract kn biji dlm buah tu. then, biji tu la dibaar tuk jadikn kpi. huhu..rasanya lah..

Dayah : kamu pon teringin gk eh?? heheh..bisa di atur.

marts said...

Ini yang Marts pernah baca dulu.

Civet cat ni dia hanya makan the best coffee sahaja, jadi obviously biji yang dia buang melalui pewot dia tu adalah the best coffee in the world lah.